Politickí väzni k oslavovaniu Karola Marxa

MARXIZMUS JE ÓPIUM HLUPÁKOV A MASOVÝCH VRAHOV

        Politickí väzni, obete komunistického teroru, ktorý má svoj pôvod v Marxovom Manifeste komunistickej strany, dôrazne protestujú, aby sa akýmkoľvek spôsobom zľahčovali dôsledky Marxovho učenia, alebo sa ho snažili dokonca rehabilitovať. My nejdeme vyvracať jeho učenie, pretože sám život vo svojej zložitosti žitých prejavov ho dokonale vyvrátil. Obyčajný ľudský život, ktorý tento obmedzený filister nebol schopný pochopiť ani len v náznakoch a snažil sa poprieť všetky antropologické konštanty kvôli svojej mechanickej konštrukcii abstraktného homunkula. Tí večne včerajší sa oháňajú jeho kritikou kapitalizmu, ktorú nadnesene nazývajú analýzou. Nuž, kritizovať vie aj každý kumpán z mokrej štvrte, veď podnetov na kritiku je vždy dosť. No na rozdiel od pripitých štamgastov, ktorí občas vedia predniesť aj nejaké rozumné riešenie, všetky Marxove riešenia sa ukázali nielenže ako nezmyselné, ale zákonite vždy viedli k zhoršeniu situácie a k spoločenskej katastrofe. Tak v otázkach slobody, ako aj ekonomiky.

Navyše Marx naočkoval robotníkov opovrhnutím prácou a nenávisťou, veď už v samotnom Manifeste delí proletárov na tých správnych a nesprávnych. A ten najhorší Marxov odkaz sú nezakryté výzvy k násiliu, čo v XX. storočí znamenalo viac ako 100 miliónov zavraždených, či dokonca zversky umučených nevinných ľudí. Leninovi, Maovi či Pol Potovi primitívi iba usilovne strieľali z mašinky, ktorú im celú zostrojil Karl Marx.
Preto upozorňujeme, že každá oslava Marxa je tanec na hroboch týchto miliónov obetí, je to oslava masového vraždenia a mučenia, aká nemá v ľudskej histórii obdobu. Títo ľudia nemajú žiadny rešpekt a úctu pred nevinnými obeťami, veď také pojmy ani nemajú vo svojom ideologickom slovníku. Preto sa stále musíme mať pred nimi na pozore, pretože sami ukazujú, že v príhodnej chvíli sú opäť schopní začať budovať nové gulagy a kopať nové popravné jamy.

Ján Litecký Šveda
 predseda
Politickí väzni

 Zväz protikomunistického odboja

 

PS: Titul platí aj doslovne, ruský historik Sergej P. Melgunov v knihe o červenom terore píše, že u červených komisárov prakticky v každej skrini, v každej zásuvke sa povaľovali fľaštičky s kokaínom a inými omamnými prostriedkami.

Tento obsah bol zaradený v Novinky. Zálohujte si trvalý odkaz.